The Geek Quiz


How big of a geek are you? Let’s find out.

1. Best Star Wars Movie?

  1. Jedi
  2. Empire
  3. New Hope
  4. One of the other ones

Answer: Empire. No discussion needed.

2. Best LOTR Character?

  1. Frodo
  2. Gandalf
  3. Samwise
  4. Orlando Bloom

Answer: Any answer other than saying “Orlando Bloom” can be considered acceptable.

3. Best Nintendo Console

  1. NES
  2. SNES
  3. N64
  4. Gamecube
  5. Wii

Answer: SNES. Thank you original Sim City, Mario World, and first Mario Kart. You ate away the hours of my life.

4. Favorite Original Star Trek Character

  1. Kirk
  2. Spock
  3. Bones
  4. Sulu
  5. Scotty

Answer: They are already ordered correctly. I know you’re thinking favorite means your opinion, but that was a trick. There is no opinion in Star Trek, only fact.

5. Best Ricardo Montalban Role

  1. Fantasy Island: Mr. Roarke
  2. Escape from Planet of the Apes: Armando
  3. Cannonball Run II: King
  4. Naked Gun: Vincent Ludwig

Answer: Trick Question – answer is Star Trek II: Wrath of Kahn: Kahn…

6. What is the location of the Dining Room / Bar in The Next Generation?

  1. Deck 10, Section 1
  2. Deck 9, Section 1
  3. 10 Forward
  4. 9 Forward
  5. They drink in Star Trek?

Answer: Deck 10, Section 1.

7. What is Data’s Daughter’s name?

  1. Lal
  2. Lol
  3. Val
  4. Vol

Answer: Pronounced Lol. Spelled Lal.

8. What Star Trek character once sang a song about The Hobbit?

  1. William Shatner
  2. Leonard Nimoy
  3. George Takei

Answer: Leonard Nimoy.

9. Best Star Wars Vacation Spot

  1. Hoth
  2. Tatooine
  3. Naboo

Answer: Death Star, it has all the modern amenities and an Orange Julius on Deck 4.

10. Why are there so many Star Trek Questions?

  1. I’m currently watching Wrath of Khan
  2. Star Trek is awesome
  3. William Shatner wrote this post
  4. I’m on a George Takei kick

Answer: Doesn’t matter, Star Trek rules, deal with it.

11. Best Screwdriver

  1. Phillips
  2. Flathead
  3. Vodka
  4. Sonic

Answer: Sonic… unless you are taking apart a laptop… then phillips

12. Duct tape can…

  1. Repair a car
  2. Stop a leak
  3. Hold up a human being
  4. Make an awesome wallet

Answer: The only true statement is what it can’t do.. and that is satisfy physical needs.

13. What are the smartest beings on earth?

  1. Humans, duh.
  2. Cats, they don’t have to do anything.
  3. Dogs, they rock.
  4. Dolphins, they do tricks for fish.
  5. Mice, even though they are a little cheesy at times.

Answer: Despite the poor attempts at humor, it is mice.

14. Who is Oceania at war with?

  1. Eurasia. We have always been at war with Eurasia
  2. Eastasia. WE have always been at war with Eastasia.

Answer: yes.

15. What was the point of this test?

  1. To show my awesomeness
  2. To prove your awesomeness
  3. To gain favor from our alien overlords
  4. There was a point?

Answer: To gain favor from our alien overlords

Results

1-4: Too busy watching Jersey Shore?

5-8: I only watch Big Bang Theory, but they’ve taught me a lot

9-11: I’m a trekkie

12: I’m a trekker

13-14: I’m a supreme geek

15: You are me. If you are me, congrats on being awesome. If you aren’t the real me, I must kill you now as there can be only one.

The geek quiz was brought to you by the letter Q. And by Q. It is meant for entertainment purposes only. Any attempt to take anything in this quiz seriously will only be met by a slight scoff and roll of the eyes followed by the ironically sarcastic statement, "Helloooo, I was being iRONic."
Advertisements

5 thoughts on “The Geek Quiz

You got something to say? Let's hear it!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s